ÄNTLIGEN!!! Nu startar en lång härlig sommar ute på kolonilotten. Förra söndagen var vi ut första gången i år, då var marken torr och fin. Vi kollade runt lie och kunde till min stora glädje konstatera att alla växter hade klarat vintern. Ja pilträdet hade vikt ikull sej, så jag får se hur vi ska lösa det. Måndagen efter åkte vi ut igen och fikade, det var så himla skönt, fåglar som kvittrar och vattnet glittrar med massor av silver!

I går söndag var vi där hela dagen, vi hade hjälp av en kompis att fixa taket på växthuset. Tyvärr tar ju allt mycket längre tid än man önskar, vi fick iaf upp två takstolar, så nu är inte allt kvar iaf. Hoppas nu att det inte blir regn inna vi fått upp taket.

TOMATPLANTOR!!

Jag har satt pärontomater här hemma, dom ska ut i växthuset så fort det bara är tak på, även fast jag har lampa på dom växer dom lite väl mycket, fast dom är rätt grova iaf. Ska sätta lite tagetes och nått annat kul. Tobacen ska jag försöka sätta i växthuset på engång, istället för att ha dom inne först! fryser det så gör det de, jag har massor av fröer efter ifjol.

Det riktigt kliar i fingrarna nu, jord vill jag ah i massor så jag kan skapa fina rabatter, och planera vart jag ska sätta ptaisen i år! Några ska jag iaf plocka ner. Nä nu måste jag göra nått annat än att sitta här och drömma!!