Picture
Äntligen börjar det bli sommar, underbara tid. I växthuset växer det så de knakar och de är fullt med plant som vill komma ut! Tomaterna har suttit i jorden länge nu och det har börjat komma blommor på en del plantor. Gurkan jag satte har ju naturligtvis frusit :( så ja jag ger mej, jag ska inte sätta egna gurkplant igen, ingen idé!!

Jag satte malvor i olika färger, och dom har kommti fint. Även palettbladen, riktigt fina. Dom är så bra tt fylla ut i krukorna med, så fina färger och dekorativa. Vallmo, en av mina favvoriter har jag satt både m,vinröd och vita. Krasse naturligtvis, tagetes, luktärt. ja massor mer!

Ute i drivbänkarna har jag sattg ut kålroten som jag förgrodde i växthuset, den är jättefin nu. Sallad i olika former, morot, krasse, dill och rädisor. Potatisen som står i mjälkkartonger i växthuset har börjat växa och är en dess över kanten nu. Ska sätta ut dom i morgon, skulle ha gjort de tidigare men jorden tar ju slut. Har gjort en ny köksträdgård! Långt ifrån klar, en en början iaf.

Picture
Kålroten vill ha fiberduk över sej de första veckorna så inte kålflugan tar dom!
Picture
Härligt med sallad som redan är igång. Här ätit en hel del av den redan! Även rädisor.